Gedwongen verkoop

Hulp bij gedwongen verkoop woning? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij kunnen snel en vakkundig je huis verkopen en u adviseren.


Neem contact op

Onderhands.nl biedt u als huiseigenaar het beste alternatief voor de gevreesde executieveiling: een onderhandse verkoop in overleg met uw bank.

Verwacht u een restschuld / verlies bij gedwongen verkoop van uw woning?

Uw woning aanmelden

Het woningaanbod van Onderhands.nl wordt aantrekkelijk gepresenteerd middels professionele foto’s, een uitnodigende aanbiedingstekst en gedetailleerde plattegronden.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een zeer spoedige verkoop van uw woning tegen een gunstige en marktconforme verkoopprijs.

Uw woning wordt door Onderhands.nl te koop aangeboden op alle belangrijke huizenwebsites zoals Funda, Pararius, VBO.nl, Jaap en Huislijn.. Maximale exposure is gegarandeerd. 

Onze doelstelling
Het voorkomen van executieverkoop en het beperken van financiële schade voor zowel de geldverstrekker als de betrokken huiseigenaar.

Dankzij de integrale werkwijze van Onderhands.nl wordt er een maximale verkoopopbrengst gerealiseerd en worden de bijkomende kosten en schade voor geldverstrekker en huiseigenaar tot een minimum beperkt.

De dienstverlening van Onderhands.nl in het kort:

=       taxatie van de woning;

=       uitgebreide opname van de woning inclusief professionele foto’s en verkoopteksten;

=       reguliere verkoop, maximale exposure / bereik en ruime bezichtigingsmogelijkheden;

=       intensieve samenwerking met geldverstrekker;

=       volledige begeleiding van huiseigenaar tijdens gehele traject.

De onderhandse verkoop
Onderhands.nl coördineert de onderhandse verkoopopdrachten, ook wel pre-executietrajecten genoemd. Er worden vooraf doelen en termijnen afgesproken en er wordt doorlopend gerapporteerd aan betrokken partijen over de ontwikkelingen. Hierdoor hebben de geldverstrekker en huiseigenaar altijd inzicht in de actuele status en is er een centraal aanspreekpunt voor alle dossiers.

De vraagprijs en verkoopstrategie zullen uiterst zorgvuldig worden vastgesteld. Ook is het bij verkoop van een woning via Onderhands.nl mogelijk voor kopers om een gebruikelijke leveringstermijn af te spreken en kan er worden aangekocht met een financieringsvoorbehoud. Dit in tegenstelling tot aankoop op een executieveiling, waar hoofdzakelijk handelaren actief zijn.

Dankzij deze werkwijze wordt het aantal potentiële kopers aanzienlijk vergroot. Het resultaat is een optimale opbrengst bij verkoop.